Onze partners

Koffielovers

Koffielovers heeft een adviserende rol als het gaat om koffie, want ‘what’s in a name’. Wij werken met Koffielovers vanwege de goede kwaliteit koffie en het gedachtegoed van Koffielovers: fairtrade koffie waarin de koffieboeren een goede prijs betaald krijgen voor de bonen die zij leveren. Wij geloven in vers en de koffie van Koffieielovers past daar bij: hun koffie is afkomstig uit eigen koffiebranderij en nooit ouder dan 3 weken. Wat er voor zorgt dat onze koffie zo’n 30% meer smaeck heeft!

Groente en fruit

Smeding

Smeding Groenten en Fruit zorgt er voor dat Koffie met Smaeck voorzien is van allerlei verse groenten en fruit. Het familiebedrijf begon zo’n tachtig jaar geleden in een klein dorpje in Friesland. In eerste instantie met paard en wagen langs de deuren, daarna al snel met een winkeltje aan huis. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot een groothandel dat horecaondernemers en zorginstellingen iedere dag het lekkerste groente en fruit van het land verkoopt. Producten vers van het land en seizoensgebonden, dat vindt Smeding het belangrijkste. Seizoensgebonden producten zijn namelijk het lekkerst, beschikbaar én goedkoop. Daarom kan Koffie met Smaeck inspelen op nieuwe gerechten met de beste producten van ieder seizoen.

Bedford & Delancey

Voor onze koeken, brownies, muffins en lekkernijen werken wij samen met Bedford & Delancey. Wij staan volledig achter hun verhaal waarin ze de meest uiteenlopende lekkernijen produceren; ze werken vanuit een ‘keukenkastjes filosofie’, ze zijn innovatief en produceren duurzaam. Plant-based produceren betekent alles voor hen, dit om de ecologische footprint te verkleinen. Ook denkt Bedford & Delancey mee in verantwoorder ‘snoepen’ door geraffineerde suiker te vervangen voor natuurlijke alternatieven óf het zelfs achterwege te laten.